Kända filmer med hundar

 

Hundar är älskade i alla avseenden, det är inget undantag i filmvärlden och det finns mängder med filmer som har hundar i huvudrollen. Både familjefilmer och mer dramatiska filmer. Både hundälskare och de som inte har hunden som favoritdjur kan uppskatta dessa filmer väldigt mycket.

Hachiko och Marley and me är två hundfilmer som har fått mycket bra kritik och är väldigt älskade, när du tänker se dessa bör du dock vara beredd på att ladda upp med näsdukar då dessa filmer även är mycket sorgliga. De handlar om relationen mellan hunden och människan.

Det finns även mer barnanpassade filmer som till exempel Bethoven filmerna och Buddy filmerna, dessa har ett mer humoristisk inslag men handlar återigen om relationen mellan hund och människa.

De flesta känner till Pongo och de 101 dalmatinerna, detta är en klassisk hundfilm från Disney och även denna kommer sannolikt att komma i otecknad nyversion under 2018 liksom många andra Disney filmer. För den som älskar hundar så finns det många filmer som man kan välja att titta på.